inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Artistic Expression Nr 89656

Tapet Artistic Expression Nr 89656

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Artistic Expression"

Tapet "Artistic Expression" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "Artistic Expression" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Artistic Expression" är: abstrakt, bakgrund, modern, glans, brun, vågor, ruter, metall oraz tapeter.

Moderna tapet "Artistic Expression" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Artistic Expression" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Artistic Expression" är Brun. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Artistic Expression" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Artistic Expression" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Artistic Expression" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.