inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Architectural pearl Nr 89167

Tapet Architectural pearl Nr 89167

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Architectural pearl"

Unika tapet "Architectural pearl" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förnya - Moderna tapet "Architectural pearl" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Architectural pearl" är: arkitektur oraz tapeter.

Moderna tapet "Architectural pearl" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Architectural pearl" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Architectural pearl" är Beige. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Architectural pearl" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Architectural pearl" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Architectural pearl" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.