inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Animal Proper Frame Nr 91407

Tapet Animal Proper Frame Nr 91407

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Animal Proper Frame"

Dekorativa tapet "Animal Proper Frame" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förnya - Moderna tapet "Animal Proper Frame" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Animal Proper Frame" är: djur, Foto, katter, hästar, sepia, hundar, kanin oraz tapeter.

Tapet "Animal Proper Frame" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Animal Proper Frame" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Animal Proper Frame" är Sepia. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Animal Proper Frame" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Animal Proper Frame" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Animal Proper Frame" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter fototapeter Tapeter Tapeter djur MAGMA Tapeter Tapeter katter