inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Amaranthine exoticness Nr 91664

Moderna tapet Amaranthine exoticness Nr 91664

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Amaranthine exoticness"

Unika tapet "Amaranthine exoticness" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "Amaranthine exoticness" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Amaranthine exoticness" är: orientera, rosa, Mandala, etnisk oraz tapeter.

Tapet "Amaranthine exoticness" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Amaranthine exoticness" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Amaranthine exoticness" är Rosa. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Amaranthine exoticness" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Amaranthine exoticness" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Amaranthine exoticness" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.