inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Alhambra Wall Nr 117973

Moderna tapet Alhambra Wall Nr 117973

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Alhambra Wall"

Trendiga tapet "Alhambra Wall" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Alhambra Wall" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Alhambra Wall" är: bakgrund, textur, röd oraz tapeter.

Tapet "Alhambra Wall" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Alhambra Wall" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Alhambra Wall" är Röd. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Alhambra Wall" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Alhambra Wall" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Alhambra Wall" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter effekter/Bakgrunder Tapeter för hemmet Tapeter vardagsrum Tapeter vägg