inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Abstract Wood Nr 118652

Tapet Abstract Wood Nr 118652

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Abstract Wood"

Modern tapet "Abstract Wood" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Tapet "Abstract Wood" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Abstract Wood" är: abstrakt, bakgrund, textur, trä, Vintage oraz tapeter.

Tapet "Abstract Wood" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Abstract Wood" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Abstract Wood" är Grå. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Abstract Wood" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Abstract Wood" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Abstract Wood" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för hemmet Tapeter trendiga stilar Tapeter sovrum Tapeter rustika Tapeter shabby chic