inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Abstract: Winter Landscape Nr 89558

Tapet Abstract: Winter Landscape Nr 89558

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Abstract: Winter Landscape "

Modern tapet "Abstract: Winter Landscape " i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förnya - Moderna tapet "Abstract: Winter Landscape " och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Abstract: Winter Landscape " är: abstrakt, bakgrund, modern, färgrik, textur, konstnärlig oraz tapeter.

Moderna tapet "Abstract: Winter Landscape " - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Abstract: Winter Landscape " som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Abstract: Winter Landscape " är Brun. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Abstract: Winter Landscape " med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Abstract: Winter Landscape " och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Abstract: Winter Landscape " är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter abstrakt