-50%på fototapeter
Erbjudandet gäller:
days day : :

Magmatapeter - en design dekoration för dina väggar

Magmatapeter är en speciell väggdekoration som bara finns på Bimago. Detta unika väggtapetmönster kan helt ändra hur ett rum ser ut. Upptäck en unik Magma nonwoven tapet och inspireras med motiv av Banksys graffitikonst, vintage eller klassisk. Detta moderna tapetmönster kan lätt anpassas och justeras. Vill du förnya ditt hem? En elegant interiör kan enkelt fräschas upp med en Magma tapet. Tapeter är modernt igen - upptäck då våra Magma tapeter i Bimago galleri.

Show More Show Less

Unika Magmatapeter för alla inredningar

Letar du efter intressanta idéer till dina väggar? Då har du hamnat helt rätt - i Bimago webbutik! Upptäck unika Magmatapeter som finns i 10m långa våder utan att upprepa mönstert. Vi erbjuder flera häftiga inspirationer och ett rikt utbud av motiv för att du ska kunna inreda alla rum. Utfpormat av våra designers så passar Magmatapeter perfekt till både sovrum, vardagsrum eller arbetsrum. En intressant idé är också Magmatapeter för barn med unik design - söta djur, ljusa färger och vackra mönster. Vi har också för en rad olika Magmatapeter för ungdomar såsom raffiti och gatukonst. Låt dig inspireras på Bimago och hitta din perfekta Magmatapeter för just ditt hem!

Magma - moderna non woven tapeter

Non woven tapeter blir allt populärare. Det är därför vi utformat våra non woven tapeter i detta material. Non woven tapeter innebär enkel passform, motståndskraftigt mot yttre faktorer och användningen av ekologiska material. Alla våra non woven tapeter har en tjocklek på 120 g/m2 som ger både värme- och ljudisolering i rummet. Non woven är ett elastiskt material och den här egenskapen gör att du kan korrigera tapeten medans tapetklistret fortfarande är fuktigt utan att tapeten går sönder. Den döljer öven effektigt mindre ojämnheter på väggen. En så pass unik non woven tapet med mönster och motiv kräver en noggrann tillverkning. Full HD-kvalitet säkerställer en korrekt färg- och detaljåtergivning. Moderna tapeter i vår Magma kolletion är inspirerade av de senaste trenderna och det är just därför vi är säkra på att du kommer hitta något som passar just ditt hem.

De mest omtyckta Magma tapeterna

I Bimagos online-galleri kan du hitta ett brett utbud av väggdekorationer och tillbehör för ditt hem. T.ex. tavlor, väggdekorer, fototapeter eller vanliga tapet - upptäck våra produkter för avsett stil. Vill rikta särskild uppmärksamhet åt den nya kellektionen av Magmatapeter. Varje Magmatapet är unik eftersom den har utformats av Bimago designers. Välj bland en mängd olika utföranden i Magmatapeter non woven. "Golden Empire", "City Factory", "Fjäderlätt" eller "Gammal skönhet" erbjuder många alternativ för att uppnå önskad visuell effekt i ditt hem.På Bimago hittar du över 150 Magmatapeter i vackra färger och unika mönster. Magmatapeter - ditt unika alternativ att få ett personligt hem!

  • <%= message %>

MAGMA Tapeter för vardagsrum, kök och sovrum

14 produkter tillgängliga i denna kategori

Tapeter Bildnummer: 89786

Filtry:

  1. Färg: Vit
Tapet White Marble

Tapet "White Marble"

Pris från: 531,00 kr
Tapet Colorful Feathers

Tapet "Colorful Feathers"

Pris från: 531,00 kr
Tapet Grey Style

Tapet "Grey Style"

Pris från: 531,00 kr
Tapet Colorful Robots

Tapet "Colorful Robots"

Pris från: 531,00 kr
Tapet Pink meadow - circle

Tapet "Pink meadow - circle"

Pris från: 531,00 kr
Tapet River of Blaze

Tapet "River of Blaze"

Pris från: 531,00 kr
Tapet Stellar Trail

Tapet "Stellar Trail"

Pris från: 531,00 kr
Tapet Unusual Ornament

Tapet "Unusual Ornament"

Pris från: 531,00 kr
Tapet Triangular Harmony

Tapet "Triangular Harmony "

Pris från: 531,00 kr
Tapet Natural muse

Tapet "Natural muse"

Pris från: 531,00 kr
Tapet Milky land

Tapet "Milky land"

Pris från: 531,00 kr
Tapet Parquet

Tapet "Parquet"

Pris från: 531,00 kr
Tapet Cloudy morning

Tapet "Cloudy morning"

Pris från: 531,00 kr