inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Gray puzzle Nr 93194

Taggar: #sten, #tegel, #tapeter

Tapet Gray puzzle Nr 93194

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Gray puzzle"

Unika tapet "Gray puzzle" i kategorin Tapeter är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Tapet "Gray puzzle" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Gray puzzle" är: sten, tegel oraz tapeter.

Moderna tapet "Gray puzzle" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Gray puzzle" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Gray puzzle" är Krämvit. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Gray puzzle" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Gray puzzle" och andra tapeter ifrån kategorin Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Gray puzzle" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för hemmet Tapeter vardagsrum
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven tyg med en vikt på 110 g / m²
Monteringsmetod: Kant till kant
Yta: Halvmatt
Leveranssätt: En rulle bestående av bekvämt installerade 50 cm breda vådor. Totala bredden är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med hjälp av lim för non-woven tapeter
Valfria tillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstape, tapetlim, tapetborste, limborste, utnämningsborste, tapetkit
Rengöringsmetod: Använd en lätt fuktad trasa utan rengöringsmedel. Skrubba inte
Certifikat: CE