tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Unicorns with Ice Cream, Nr 108337

Tapet Unicorns with Ice Cream, Nr 108337

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Unicorns with Ice Cream"

Tapet "Unicorns with Ice Cream" i kategorin För barn är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Tapet "Unicorns with Ice Cream" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Unicorns with Ice Cream" är: djur, för barn oraz tapeter.

Moderna tapet "Unicorns with Ice Cream" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Unicorns with Ice Cream" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Unicorns with Ice Cream" är Färgstarkt. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Unicorns with Ice Cream" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Unicorns with Ice Cream" och andra vackra tapeter ifrån kategorin För barn samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Unicorns with Ice Cream" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för flickrum Tapeter för babyrum