tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Unicorns with Balloons, Nr 108336

Tapet Unicorns with Balloons, Nr 108336

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Unicorns with Balloons"

Unika tapet "Unicorns with Balloons" i kategorin För barn är en fantastisk dekoration för att förnya - Moderna tapet "Unicorns with Balloons" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Unicorns with Balloons" är: blommor, djur, för barn, rosa oraz tapeter.

Moderna tapet "Unicorns with Balloons" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Unicorns with Balloons" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Unicorns with Balloons" är Rosa. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Unicorns with Balloons" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Unicorns with Balloons" och andra tapeter ifrån kategorin För barn samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Unicorns with Balloons" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för flickrum Tapeter för babyrum