tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Polar Adventure, Nr 127496

Tapet Polar Adventure, Nr 127496

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Polar Adventure"

Modern tapet "Polar Adventure" i kategorin För barn är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Polar Adventure" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Polar Adventure" är: natur, träd, djur, för barn, vinter, rolig oraz tapeter.

Moderna tapet "Polar Adventure" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Polar Adventure" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Polar Adventure" är Blå. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Polar Adventure" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Polar Adventure" och andra tapeter ifrån kategorin För barn samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Polar Adventure" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter dla chłopca Tapeter för flickrum