tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Herd of Unicorns, Nr 108300

Tapet Herd of Unicorns, Nr 108300

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Herd of Unicorns"

Modern tapet "Herd of Unicorns" i kategorin För barn är en underbar dekoration för att för stora ytor - Tapet "Herd of Unicorns" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Herd of Unicorns" är: färgrik, djur, hjärtan, för barn oraz tapeter.

Tapet "Herd of Unicorns" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Herd of Unicorns" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Herd of Unicorns" är Vit. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Herd of Unicorns" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Herd of Unicorns" och andra tapeter ifrån kategorin För barn samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Herd of Unicorns" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för flickrum