tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Fairy Unicorns, Nr 108433

Tapet Fairy Unicorns, Nr 108433

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Fairy Unicorns"

Unika tapet "Fairy Unicorns" i kategorin För barn är en fantastisk dekoration för att förnya - Moderna tapet "Fairy Unicorns" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Fairy Unicorns" är: bakgrund, djur, mönster, för barn oraz tapeter.

Moderna tapet "Fairy Unicorns" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Fairy Unicorns" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Fairy Unicorns" är Beige. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Fairy Unicorns" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Fairy Unicorns" och andra tapeter ifrån kategorin För barn samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Fairy Unicorns" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för flickrum Tapeter för babyrum