tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Embarrassed Reindeer, Nr 129026

Tapet Embarrassed Reindeer, Nr 129026

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Embarrassed Reindeer"

Trendiga tapet "Embarrassed Reindeer" i kategorin För barn är en perfekt dekoration för att förnya - Moderna tapet "Embarrassed Reindeer" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Embarrassed Reindeer" är: träd, djur, för barn oraz rolig.

Moderna tapet "Embarrassed Reindeer" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Embarrassed Reindeer" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Embarrassed Reindeer" är Vit. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Embarrassed Reindeer" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Embarrassed Reindeer" och andra tapeter ifrån kategorin För barn samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Embarrassed Reindeer" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter dla chłopca Tapeter för flickrum