tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Colourful Zoo, Nr 108436

Tapet Colourful Zoo, Nr 108436

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Colourful Zoo"

Tapet "Colourful Zoo" i kategorin För barn är en underbar dekoration för att för stora ytor - Tapet "Colourful Zoo" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Colourful Zoo" är: natur, bakgrund, färgrik, träd, djur, mönster, Afrika, lejon oraz tapeter.

Moderna tapet "Colourful Zoo" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Colourful Zoo" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Colourful Zoo" är Färgstarkt. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Colourful Zoo" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Colourful Zoo" och andra vackra tapeter ifrån kategorin För barn samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Colourful Zoo" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter dla chłopca Tapeter för flickrum