inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Bunny on a Walk Nr 142745

Tapet Bunny on a Walk Nr 142745

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Bunny on a Walk"

Unika tapet "Bunny on a Walk" i kategorin För barn är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Bunny on a Walk" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Bunny on a Walk" är: djur, mönster oraz för barn.

Moderna tapet "Bunny on a Walk" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Bunny on a Walk" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Bunny on a Walk" är Vit. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Bunny on a Walk" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Bunny on a Walk" och andra vackra tapeter ifrån kategorin För barn samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Bunny on a Walk" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter fantasi Tapeter för babyrum Tapeter animerad
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven tyg med en vikt på 110 g / m²
Monteringsmetod: Kant till kant
Yta: Halvmatt
Leveranssätt: En rulle bestående av bekvämt installerade 50 cm breda vådor. Totala bredden är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med hjälp av lim för non-woven tapeter
Valfria tillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstape, tapetlim, tapetborste, limborste, utnämningsborste, tapetkit
Rengöringsmetod: Använd en lätt fuktad trasa utan rengöringsmedel. Skrubba inte
Certifikat: CE