tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Exotic Pattern, Nr 126649

Tapet Exotic Pattern, Nr 126649

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Exotic Pattern"

Tapet "Exotic Pattern" i kategorin Tapeter är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "Exotic Pattern" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Exotic Pattern" är: bakgrund, textur, mönster oraz tapeter.

Tapet "Exotic Pattern" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Exotic Pattern" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Exotic Pattern" är Grön. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Exotic Pattern" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Exotic Pattern" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Exotic Pattern" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för hemmet Tapeter för skönhetscenter, för frisör