inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Diamond Softness Nr 124396

Tapet Diamond Softness Nr 124396

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Diamond Softness"

Unika tapet "Diamond Softness" i kategorin Vadderad är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Diamond Softness" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Diamond Softness" är: bakgrund, textur, kristaller oraz tapeter.

Tapet "Diamond Softness" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Diamond Softness" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Diamond Softness" är Krämvit. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Diamond Softness" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Diamond Softness" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Vadderad samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Diamond Softness" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter 3D Tapeter trendiga stilar Tapeter vadderad Tapeter glamour Tapeter klassiska
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven tyg med en vikt på 110 g / m²
Monteringsmetod: Kant till kant
Yta: Halvmatt
Leveranssätt: En rulle bestående av bekvämt installerade 50 cm breda vådor. Totala bredden är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med hjälp av lim för non-woven tapeter
Valfria tillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstape, tapetlim, tapetborste, limborste, utnämningsborste, tapetkit
Rengöringsmetod: Använd en lätt fuktad trasa utan rengöringsmedel. Skrubba inte
Certifikat: CE