tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Wood Touch, Nr 117746

Tapet Wood Touch, Nr 117746

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Wood Touch"

Tapet "Wood Touch" i kategorin Trä är en underbar dekoration för att förnya - Moderna tapet "Wood Touch" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Wood Touch" är: bakgrund, textur, trä, brun oraz tapeter.

Tapet "Wood Touch" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Wood Touch" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Wood Touch" är Brun. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Wood Touch" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Wood Touch" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Trä samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Wood Touch" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.