inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Whisper of Spring Nr 118404

Tapet Whisper of Spring Nr 118404

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Whisper of Spring"

Tapet "Whisper of Spring" i kategorin Trä är en perfekt dekoration för att förnya - Moderna tapet "Whisper of Spring" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Whisper of Spring" är: bakgrund, textur, trä, brun oraz tapeter.

Tapet "Whisper of Spring" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Whisper of Spring" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Whisper of Spring" är Brun. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Whisper of Spring" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Whisper of Spring" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Trä samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Whisper of Spring" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter trendiga stilar Tapeter trä Tapeter skandinaviska Tapeter rustika Tapeter brädor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven tyg med en vikt på 110 g / m²
Monteringsmetod: Kant till kant
Yta: Halvmatt
Leveranssätt: En rulle bestående av bekvämt installerade 50 cm breda vådor. Totala bredden är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med hjälp av lim för non-woven tapeter
Valfria tillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstape, tapetlim, tapetborste, limborste, utnämningsborste, tapetkit
Rengöringsmetod: Använd en lätt fuktad trasa utan rengöringsmedel. Skrubba inte
Certifikat: CE