tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Honey blocks, Nr 89252

Tapet Honey blocks, Nr 89252

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Honey blocks"

Tapet "Honey blocks" i kategorin Trä är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Tapet "Honey blocks" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Honey blocks" är: bakgrund, textur, mönster, geometrisk, trä, 3D oraz tapeter.

Moderna tapet "Honey blocks" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Honey blocks" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Honey blocks" är Brun. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Honey blocks" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Honey blocks" och andra tapeter ifrån kategorin Trä samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Honey blocks" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.