inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Faded Boards Nr 114760

Moderna tapet Faded Boards Nr 114760

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Faded Boards"

Trendiga tapet "Faded Boards" i kategorin Trä är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Tapet "Faded Boards" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Faded Boards" är: bakgrund, textur, trä oraz tapeter.

Moderna tapet "Faded Boards" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Faded Boards" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Faded Boards" är Beige. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Faded Boards" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Faded Boards" och andra tapeter ifrån kategorin Trä samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Faded Boards" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.