tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Exotic Elegance, Nr 117670

Tapet Exotic Elegance, Nr 117670

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Exotic Elegance"

Trendiga tapet "Exotic Elegance" i kategorin Trä är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "Exotic Elegance" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Exotic Elegance" är: bakgrund, textur, trä, brun oraz tapeter.

Tapet "Exotic Elegance" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Exotic Elegance" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Exotic Elegance" är Brun. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Exotic Elegance" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Exotic Elegance" och andra tapeter ifrån kategorin Trä samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Exotic Elegance" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.