tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Desert Parallel, Nr 117685

Moderna tapet Desert Parallel, Nr 117685

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Desert Parallel"

Trendiga tapet "Desert Parallel" i kategorin Trä är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Desert Parallel" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Desert Parallel" är: bakgrund, textur, trä, Vintage, brun oraz tapeter.

Moderna tapet "Desert Parallel" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Desert Parallel" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Desert Parallel" är Brun. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Desert Parallel" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Desert Parallel" och andra tapeter ifrån kategorin Trä samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Desert Parallel" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.