inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Breath of Spring Nr 122844

Moderna tapet Breath of Spring Nr 122844

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Breath of Spring"

Trendiga tapet "Breath of Spring" i kategorin Trä är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Breath of Spring" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Breath of Spring" är: bakgrund, textur, trä oraz tapeter.

Tapet "Breath of Spring" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Breath of Spring" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Breath of Spring" är Brun. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Breath of Spring" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Breath of Spring" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Trä samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Breath of Spring" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter trä Tapeter sovrum Tapeter brädor Tapeter ombre