tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Big gray cloud, Nr 89154

Tapet Big gray cloud, Nr 89154

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Big gray cloud"

Tapet "Big gray cloud" i kategorin Trä är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Tapet "Big gray cloud" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Big gray cloud" är: bakgrund, textur, mönster, trä oraz tapeter.

Tapet "Big gray cloud" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Big gray cloud" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Big gray cloud" är Grå. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Big gray cloud" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Big gray cloud" och andra tapeter ifrån kategorin Trä samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Big gray cloud" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.