tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Rainbow bricks, Nr 89562

Tapet Rainbow bricks, Nr 89562

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Rainbow bricks"

Tapet "Rainbow bricks" i kategorin Tegel är en fantastisk dekoration för att förnya - Tapet "Rainbow bricks" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Rainbow bricks" är: bakgrund, textur, mönster, tegel oraz tapeter.

Tapet "Rainbow bricks" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Rainbow bricks" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Rainbow bricks" är Beige. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Rainbow bricks" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Rainbow bricks" och andra tapeter ifrån kategorin Tegel samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Rainbow bricks" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter tegel Tapeter vardagsrum Tapeter matsalen