tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Gray alley, Nr 89335

Tapet Gray alley, Nr 89335

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Gray alley"

Dekorativa tapet "Gray alley" i kategorin Tegel är en perfekt dekoration för att förnya - Moderna tapet "Gray alley" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Gray alley" är: bakgrund, textur, mönster, tegel oraz tapeter.

Moderna tapet "Gray alley" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Gray alley" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Gray alley" är Grå. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Gray alley" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Gray alley" och andra tapeter ifrån kategorin Tegel samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Gray alley" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.