tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Brick Plants, Nr 118588

Tapet Brick Plants, Nr 118588

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Brick Plants"

Tapet "Brick Plants" i kategorin Tegel är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Brick Plants" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Brick Plants" är: bakgrund, textur, Vintage, tegel, röd oraz tapeter.

Moderna tapet "Brick Plants" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Brick Plants" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Brick Plants" är Vit. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Brick Plants" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Brick Plants" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Tegel samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Brick Plants" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.