tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Stone Tab, Nr 117681

Tapet Stone Tab, Nr 117681

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Stone Tab"

Dekorativa tapet "Stone Tab" i kategorin Sten är en underbar dekoration för att förnya - Moderna tapet "Stone Tab" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Stone Tab" är: bakgrund, textur, Vintage, sten, retro, grå, stone and simplicity oraz tapeter.

Tapet "Stone Tab" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Stone Tab" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Stone Tab" är Grå. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Stone Tab" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Stone Tab" och andra tapeter ifrån kategorin Sten samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Stone Tab" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.