inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Stone Spring Nr 122843

Tapet Stone Spring Nr 122843

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Stone Spring"

Dekorativa tapet "Stone Spring" i kategorin Sten är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "Stone Spring" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Stone Spring" är: bakgrund, textur, sten, marmor oraz tapeter.

Tapet "Stone Spring" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Stone Spring" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Stone Spring" är Grå. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Stone Spring" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Stone Spring" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Sten samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Stone Spring" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter trendiga stilar Tapeter sten Tapeter sovrum Tapeter marmor Tapeter eklektiska