tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Rock from a Dream, Nr 124370

Tapet Rock from a Dream, Nr 124370

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Rock from a Dream"

Trendiga tapet "Rock from a Dream" i kategorin Sten är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Rock from a Dream" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Rock from a Dream" är: bakgrund, textur, sten oraz tapeter.

Moderna tapet "Rock from a Dream" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Rock from a Dream" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Rock from a Dream" är Grön. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Rock from a Dream" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Rock from a Dream" och andra tapeter ifrån kategorin Sten samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Rock from a Dream" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.