tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Graphite puzzle, Nr 89262

Moderna tapet Graphite puzzle, Nr 89262

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Graphite puzzle"

Tapet "Graphite puzzle" i kategorin Sten är en underbar dekoration för att för stora ytor - Tapet "Graphite puzzle" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Graphite puzzle" är: bakgrund, textur, mönster, sten oraz tapeter.

Tapet "Graphite puzzle" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Graphite puzzle" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Graphite puzzle" är Grå. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Graphite puzzle" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Graphite puzzle" och andra tapeter ifrån kategorin Sten samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Graphite puzzle" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.