inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Cloudy Marble Nr 117921

Moderna tapet Cloudy Marble Nr 117921

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Cloudy Marble"

Tapet "Cloudy Marble" i kategorin Sten är en underbar dekoration för att förnya - Moderna tapet "Cloudy Marble" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Cloudy Marble" är: bakgrund, textur, grå, marmor oraz tapeter.

Tapet "Cloudy Marble" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Cloudy Marble" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Cloudy Marble" är Grå. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Cloudy Marble" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Cloudy Marble" och andra tapeter ifrån kategorin Sten samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Cloudy Marble" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven tyg med en vikt på 110 g / m²
Monteringsmetod: Kant till kant
Yta: Halvmatt
Leveranssätt: En rulle bestående av bekvämt installerade 50 cm breda vådor. Totala bredden är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med hjälp av lim för non-woven tapeter
Valfria tillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstape, tapetlim, tapetborste, limborste, utnämningsborste, tapetkit
Rengöringsmetod: Använd en lätt fuktad trasa utan rengöringsmedel. Skrubba inte
Certifikat: CE