tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Black wall, Nr 89257

Tapet Black wall, Nr 89257

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Black wall"

Tapet "Black wall" i kategorin Sten är en underbar dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Black wall" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Black wall" är: bakgrund, textur, mönster, sten oraz tapeter.

Tapet "Black wall" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Black wall" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Black wall" är Svart. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Black wall" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Black wall" och andra tapeter ifrån kategorin Sten samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Black wall" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.