tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Babylonian Mystery, Nr 117684

Tapet Babylonian Mystery, Nr 117684

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Babylonian Mystery"

Trendiga tapet "Babylonian Mystery" i kategorin Sten är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Babylonian Mystery" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Babylonian Mystery" är: bakgrund, textur, sten, grå oraz tapeter.

Moderna tapet "Babylonian Mystery" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Babylonian Mystery" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Babylonian Mystery" är Grå. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Babylonian Mystery" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Babylonian Mystery" och andra tapeter ifrån kategorin Sten samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Babylonian Mystery" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter sten Tapeter kök