tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Red Story, Nr 117673

Moderna tapet Red Story, Nr 117673

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Red Story"

Unika tapet "Red Story" i kategorin Metall är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Red Story" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Red Story" är: bakgrund, textur, röd, metall oraz tapeter.

Moderna tapet "Red Story" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Red Story" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Red Story" är Röd. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Red Story" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Red Story" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Metall samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Red Story" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.