tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Carmine Concert, Nr 117708

Tapet Carmine Concert, Nr 117708

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Carmine Concert"

Unika tapet "Carmine Concert" i kategorin Metall är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Carmine Concert" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Carmine Concert" är: bakgrund, textur, Vintage, retro, röd, metall oraz tapeter.

Moderna tapet "Carmine Concert" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Carmine Concert" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Carmine Concert" är Röd. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Carmine Concert" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Carmine Concert" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Metall samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Carmine Concert" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.