tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Concrete Space, Nr 117671

Tapet Concrete Space, Nr 117671

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Concrete Space"

Modern tapet "Concrete Space" i kategorin Effekter/Bakgrunder är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Concrete Space" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Concrete Space" är: bakgrund, textur, grå, betong oraz tapeter.

Tapet "Concrete Space" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Concrete Space" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Concrete Space" är Grå. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Concrete Space" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Concrete Space" och andra tapeter ifrån kategorin Effekter/Bakgrunder samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Concrete Space" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.