tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Raw Elegance, Nr 117917

Tapet Raw Elegance, Nr 117917

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Raw Elegance"

Dekorativa tapet "Raw Elegance" i kategorin Cement är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Raw Elegance" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Raw Elegance" är: bakgrund, textur, grå, betong oraz tapeter.

Tapet "Raw Elegance" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Raw Elegance" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Raw Elegance" är Grå. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Raw Elegance" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Raw Elegance" och andra tapeter ifrån kategorin Cement samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Raw Elegance" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter cement Tapeter hall