tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Concrete Road, Nr 117679

Tapet Concrete Road, Nr 117679

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Concrete Road"

Trendiga tapet "Concrete Road" i kategorin Cement är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Concrete Road" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Concrete Road" är: bakgrund, textur, grå, betong oraz tapeter.

Moderna tapet "Concrete Road" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Concrete Road" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Concrete Road" är Grå. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Concrete Road" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Concrete Road" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Cement samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Concrete Road" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.