tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Concrete Galaxy, Nr 124395

Tapet Concrete Galaxy, Nr 124395

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Concrete Galaxy"

Dekorativa tapet "Concrete Galaxy" i kategorin Cement är en underbar dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Concrete Galaxy" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Concrete Galaxy" är: bakgrund, textur, grå, betong oraz tapeter.

Moderna tapet "Concrete Galaxy" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Concrete Galaxy" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Concrete Galaxy" är Grå. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Concrete Galaxy" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Concrete Galaxy" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Cement samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Concrete Galaxy" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter cement Tapeter kontor