tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Zebra: animal theme, Nr 89330

Tapet Zebra: animal theme, Nr 89330

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Zebra: animal theme"

Trendiga tapet "Zebra: animal theme" i kategorin Djur är en underbar dekoration för att förnya - Moderna tapet "Zebra: animal theme" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Zebra: animal theme" är: natur, djur, zebror oraz tapeter.

Tapet "Zebra: animal theme" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Zebra: animal theme" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Zebra: animal theme" är Grå. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Zebra: animal theme" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Zebra: animal theme" och andra tapeter ifrån kategorin Djur samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Zebra: animal theme" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.