tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Little Wolf With Mother, Nr 127218

Tapet Little Wolf With Mother, Nr 127218

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Little Wolf With Mother"

Tapet "Little Wolf With Mother" i kategorin För barn är en fantastisk dekoration för att förnya - Moderna tapet "Little Wolf With Mother" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Little Wolf With Mother" är: färgrik, träd, djur, för barn, rolig, vargar oraz tapeter.

Tapet "Little Wolf With Mother" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Little Wolf With Mother" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Little Wolf With Mother" är Färgstarkt. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Little Wolf With Mother" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Little Wolf With Mother" och andra tapeter ifrån kategorin För barn samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Little Wolf With Mother" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för barn Tapeter dla chłopca Tapeter för flickrum