inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Underwater Dance Nr 142781

Tapet Underwater Dance Nr 142781

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Underwater Dance"

Dekorativa tapet "Underwater Dance" i kategorin Djur är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Tapet "Underwater Dance" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Underwater Dance" är: mönster oraz fiskar.

Tapet "Underwater Dance" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Underwater Dance" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Underwater Dance" är Blå. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Underwater Dance" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Underwater Dance" och andra tapeter ifrån kategorin Djur samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Underwater Dance" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för hemmet Tapeter fiskar
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven tyg med en vikt på 110 g / m²
Monteringsmetod: Kant till kant
Yta: Halvmatt
Leveranssätt: En rulle bestående av bekvämt installerade 50 cm breda vådor. Totala bredden är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med hjälp av lim för non-woven tapeter
Valfria tillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstape, tapetlim, tapetborste, limborste, utnämningsborste, tapetkit
Rengöringsmetod: Använd en lätt fuktad trasa utan rengöringsmedel. Skrubba inte
Certifikat: CE