inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Tiger Among Plants Nr 129019

Tapet Tiger Among Plants Nr 129019

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Tiger Among Plants"

Modern tapet "Tiger Among Plants" i kategorin Djur är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Tiger Among Plants" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Tiger Among Plants" är: natur, växter, djur, katter oraz tigrar.

Tapet "Tiger Among Plants" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Tiger Among Plants" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Tiger Among Plants" är Färgstarkt. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Tiger Among Plants" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Tiger Among Plants" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Djur samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Tiger Among Plants" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven tyg med en vikt på 110 g / m²
Monteringsmetod: Kant till kant
Yta: Halvmatt
Leveranssätt: En rulle bestående av bekvämt installerade 50 cm breda vådor. Totala bredden är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med hjälp av lim för non-woven tapeter
Valfria tillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstape, tapetlim, tapetborste, limborste, utnämningsborste, tapetkit
Rengöringsmetod: Använd en lätt fuktad trasa utan rengöringsmedel. Skrubba inte
Certifikat: CE