tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Peppermint zebra, Nr 89334

Moderna tapet Peppermint zebra, Nr 89334

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Peppermint zebra"

Trendiga tapet "Peppermint zebra" i kategorin Djur är en underbar dekoration för att förnya - Moderna tapet "Peppermint zebra" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Peppermint zebra" är: natur, djur, zebror, animalprint oraz tapeter.

Moderna tapet "Peppermint zebra" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Peppermint zebra" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Peppermint zebra" är Turkos. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Peppermint zebra" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Peppermint zebra" och andra tapeter ifrån kategorin Djur samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Peppermint zebra" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.