tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Alpacas and Cacti, Nr 127182

Tapet Alpacas and Cacti, Nr 127182

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Alpacas and Cacti"

Modern tapet "Alpacas and Cacti" i kategorin För barn är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Tapet "Alpacas and Cacti" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Alpacas and Cacti" är: djur, för barn, rolig oraz tapeter.

Tapet "Alpacas and Cacti" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Alpacas and Cacti" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Alpacas and Cacti" är Färgstarkt. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Alpacas and Cacti" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Alpacas and Cacti" och andra tapeter ifrån kategorin För barn samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Alpacas and Cacti" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för barn Tapeter dla chłopca Tapeter för flickrum