tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet King of the Forest, Nr 129021

Tapet King of the Forest, Nr 129021

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "King of the Forest"

Trendiga tapet "King of the Forest" i kategorin Djur är en underbar dekoration för att för stora ytor - Tapet "King of the Forest" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "King of the Forest" är: natur, svartvitt, djur oraz rådjur.

Tapet "King of the Forest" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "King of the Forest" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "King of the Forest" är Svartvitt. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "King of the Forest" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "King of the Forest" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Djur samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "King of the Forest" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för barn Tapeter dla chłopca Tapeter för flickrum